3

Komentari (3)

Bhf111
Ovaj Manchester ce propasti skroz. Kako glupo poslovanje imaju. 25m za dijete od 16 god. Mogli su to dijete uzeti za 2m. Da je bitan u klubu imao bi platu vecu ne 145 funti. Glupost. Sa takvim transferima su i dosli tu gdje su.
larokblum
Ufd je poznat po tome sto kad kupuje plati previs, a kad prodaje uzme sicu...
Plavi_Strumf
I sta će s njim dok naprave, tačnije ako naprave igrača od njeg sta ce do tad? Ne mogu meda na kašiku, imaju dva tri igrača koja ih čupaju svaku tekmu iz govana, jedva sklapaju kraj s krajem, ne mogu dva pasa vezana odigrat, Pogba 100 m truba, mogo je u Juvetu igrat s Pirlom i Vidalom, mogu i ja igrat dobro s Pirlom i Vidalom, a ko pojedinac sam *****a ko i Pogba, umjesto da su dali 40 m, mogli su Özila kupiti bolji je za 5 klasa i igra bi im na nesto ličila, al neka im sad da Bog da dali sve što imaju za igrače koji su gori od ovih iz naše lige i nek propadnu ko žeton
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti