Pripreme Plemića

Zrinjski trenirao u Sport centru, svi igrači zdravi

Ekipa Zrinjskog jučer se vratila u Međugorje, a danas je odradila novi trening. 

Izabranici Mladena Žižovića radili su istezanje i vježbe za jačanje mišića i to u dvije grupe. Prva je radila od 09.00, a druga od 10.00 sati.

Žižoviću su svi igrači na raspolaganju računajući i Miloša Filipovića koji je zbog blage povrede propustio nedjeljnu prijateljsku utakmicu protiv Varaždina.

Ekipa će do kraja dana odraditi i poslijepodnevni trening, a u istom ritmu bit će nastavljeno do vikenda za kada je planiran put u Gabelu i učešće na tradicionalnom turniru 'Andrija Anković'.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Turnir će se igrati u subotu i nedjelju, a osim Zrinjskog nastupit će GOŠK, Sutjeska iz Nikšića te Neretva iz Metkovića.

Inače, Plemići su već odradili jednu prijateljsku provjeru do sada i to onu protiv Varaždina u kojoj su poraženi sa 2:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.