Primio vijest koja ga je šokirala

Zbog gola se radovao kao nikad u životu, a u tunelu mu je slomljeno srce

A. Čaušević

Aston Villa je golom iz 95. minute uspjela pobijediti Watford i tako pobjeći iz zone ispadanja u engleskom Premiershipu. 

Villa je do pobjedonsonog pogotka stigla nakon šuta Ezrija Konse, a lopta je na putu ka golu zakačila Tyronea Mingsa te završila u mreži.

Konsa se nakon toga radovao vjerovatno kao nikad u životu do tada jer je mislio da je zabio svoj prvijenac u najjačoj ligi svijeta.

Ipak, kada je došao u tunel da da izjavu komentator Sky Sportsa mu je saopštio vijest koga ga je šokirala. Gol je pripisan Mingsu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Srce mi je slomljeno. Apsolutno slomljeno. Ali ako ništa pobijedili smo", rekao je ovaj 22-godišnji defanzivaca.

Konsa je u redove Aston Ville stigao ljetos kada je plaćen Bournmouthu 13 miliona eura. Do sada je upisao 12 nastupa u Premiershipu, a na prvijenac će morati čekati još neko vrijeme.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.