Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Našalio se zbog dolaska Mujakića

Stanić se pita: Kako će meni moji iz Željezničara oprostiti ovaj transfer?

Velike zasluge za to što je Nihad Mujakić došao u Hajduk pripadaju Mariju Staniću.

Mladi bh. fudbaler je ujedno prvo pojačanje nove garniture vodstva na Poljudu u kojoj je uostalom i ovaj Sarajlija, a na temu transfera Stanić nije propustio priliku da se našali.

Poznato je kako je Stanić karijeru počeo u Željezničaru, ljutom rivalu Mujakićevog matičnog kluba Sarajeva...

"Kako će meni ovi moji iz Želje oprostit što sam prvi transfer u Hajduku napravio baš iz Sarajeva?!", našalio se Stanić koji u splitskom klubu obnaša funkciju savjetnika za sportsku politiku.

Mujakić je, podsjetimo, u Hajduk došao na posudbu iz Kortrijka. Na Poljudu bi se trebao zadržati u narednih godinu i pol, a ukoliko opravda povjerenje, moguće je i da njegov ugovor bude otkupljen.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.