Mujakić na Poljudu: I ranije me želio Hajduk
Foto: HNK Hajduk

Stigao na posudbu iz Kortrijka

Mujakić na Poljudu: I ranije me želio Hajduk

Mladi bosanskohercegovački fudbaler Nihad Mujakić i službeno je postao novo pojačanje Hajduka.

Bilo je jasno da Mujakić neće ostati u Kortrijku nakon polusezone za zaborav, a u svoje redove na koncu ga je doveo Hajduk koji će poslije godinu i pol posudbe imati opciju da otkupi njegov ugovor.

U novoj sredini Mujakić je zadužio dres s brojem 18, a po dolasku otkrio je kako je na Poljudu mogao i ranije završiti.

"Prije odlaska u Belgiju imao sam kontakt s Hajdukom, ali tada se transfer nije realizirao iako je to bila moja velika želja. Evo, sada sam tu... došao sam iz Kortrijka, trener i suigrači super su me dočekali. Drago mi je što sam tu i jedva čekam da krenem s trenažnim procesom", rekao je Mujakić, prenose hrvatski mediji.

Svjestan je i kakva su očekivanja.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Znam da se u Hajduku u svakoj utakmici traži maksimalno zalaganje i, naravno, pobjeda je najvažnija. Nadam se da ću opravdati očekivanja, kako trenera tako i samih navijača."

Mujakić je također istakao da mu je drago što je postao igrač, kako je naveo, najvećeg hrvatskog kluba.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SrcuDragaBojaPlava
On voli sarajvo prqvi je hordas ??
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi