Vratio se normalnim treninzima

Koljić se oporavio od povrede

Bh. napadač Elvir Koljić vratio se treninzima Craiove nakon dužeg odsustva.

Fudbaler kojeg je Robert Prosinečki pozivao u reprezentaciju BiH 'out' je od oktobra i meča s Voluntarijem na kojem je pokušao loptu šutirati škaricama, a umjesto da zabije gol, na kraju je nezgodno pao i povrijedio se.

Mediji iz Rumunije javljaju kako se Koljić u međuvremenu oporavio i da danas sa Craiovom trenira punim intenzitetom, a vrlo lako mogao bi zaigrati i u narednim prijateljskim utakmicama u Turskoj, gdje je s ekipom trenutno na pripremama.

"I ukoliko dobije priliku za igru, to će biti veoma mala minutaža", pišu Rumuni.

U Craiovi, opravdano, strahuju da se Koljić ne bi ponovo povrijedio i stoga niko u klubu ne želi da silom prilika ponovo počne igrati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.