Koljić nema sreće: Iz Rumunije stigle loše vijesti
Foto: Universitatea Craiova

Mora ponovo na pauzu

Koljić nema sreće: Iz Rumunije stigle loše vijesti

Elvir Koljić baš nema sreće kada su povrede u pitanju.

Tek što se vratio na teren poslije višemjesečne pauze, ovaj povremeni reprezentativac BiH u četvrtak je na utakmici protiv Voluntarija doživio novu povredu.

Pokušao je Koljić atraktivno, 'makazicama' da šutira loptu, ali umjesto za zabije gol, promašio je loptu i nezgodno pao na leđa. Čim je ljekarski tim Craiove ušao na teren, bilo je jasno da će bh. napadača skupo koštati pokušaj škarica, a crne slutnje potvrdio je i rumunski klub.

Iz Craiove su danas podijelili s javnošću da Koljić ima napuknuće u kralježnici, a iako operacija nije neophodna, treneru će na raspolaganju biti tek u drugom dijelu sezone.

"Koljić će nažalost morati pauzirati određeno vrijeme", stoji, između ostalog, u saopštenju Craiove.

Craiova je inače u meču protiv Voluntarija slavila s ubjedljivih 4:1 i prošla u četvrtfinale Kupa Rumunije.

Top Komentari

E.Car
Care sretno ti sa oporavkom ali probaj se sjetiti jesi li se kakvoj curi zamjerio ili nešto slično. Pa tebi su crne magije na leđima, ti kad popiješ vodu možeš da se povrijediš, a dobar si napadač.
5 1
zvjezdan10
E jbg
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi