Modri savladali Koper

Gojak pogodio u uvjerljivoj pobjedi Dinama

Dinamo je u sklopu priprema za drugi dio sezone danas odigrao još jednu utakmicu.

Modri se za nadolazeće izazove spremaju u Rovinju, gdje su već odigrali nekoliko utakmica, a četvrta po redu bila je danas protiv slovenskog drugoligaša Kopra.

Razlika u kvaliteti bila je evidentna, pa je Dinamo na kraju bez većih problema slavio s visokih 4:0, i to uz doprinos našeg reprezentativca Amera Gojaka koji je zaigrao od prve minute.

Na poluvrijeme Dinamo je otišao pri vodstvu od 1:0 zahvaljujući golu koji je postigao Petković s bijele tačke, da bi u četvrtoj minuti nastavka prednost udvostručena. Loptu je ubacio Gojak, a u šesnaestercu Kopra najbolje se snašao Kadzior koji pogađa za 2:0.

U 66. minuti novi gol. Ovoga puta u strijelce se upisuje i naš Gojak, a konačnih 4:0 deest minuta prije kraja postavio je Moro.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.