Oporavak teče dobro

Anel Hebibović se priključuje ekipi FK Sarajevo u Antaliji

Midhat Šljivak

Anel Hebibović priključit će se ekipi Sarajeva na pripremama u Turskoj.

Hebibović je krajem novembra doživio tešku povredu u gradskom derbiju protiv Željezničara. Stradali su mu križni ligamenti i on je morao na višemjesečnu pauzu.

Ipak, i pored činjenice da je povrijeđen i da se na njega vjerovatno do kraja sezone neće moći računati, klub je odlučio da on bude sa ostatkom ekipe u Antaliji.

Hebibovića je fotograf SportSport.ba portala 'uhvatio' u Istanbulu u društvu fizioterepaueta Mirze Marevca, te će se oni uskoro priključiti ostatku ekipe u Antaliji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oporavak Anela Hebibovića teče dosta dobro. Radi dva puta dnevno, a u Antaliji će imati vrhunske uslove za dodatni rad na oporavku, što svakako raduje navijače bordo tima.

Hebibović je do povrede odigrao ukupno 20 utakmica za FK Sarajevo i imao je učinak od četiri gola i tri asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.