Marinović: Mnogo bolje u odnosu na zadnju utakmicu

Sigurna pobjeda Sarajeva

Marinović: Mnogo bolje u odnosu na zadnju utakmicu

S. Mlaćo

U prijateljskoj provjeri na Butmiru nogometaši Sarajeva bez većih problema savladali su FK Rudar Kakanj (3:0), člana Prve lige FBiH.

Bordo momci su pružili dobru partiju, a svoje viđenje je dao i Vinko Marinović, šef stručnog štaba.

"Sigurno da ima dosta napretka u odnosu na zadnju utakmicu. Bilo je i stvari koje moramo popravljati. Meni je drago što svi igraju, imaju priliku se dokažu i bilo je dobro", kazao je Marinović.

Drugo poluvrijeme puno bolje.

"Igrali smo brže, jednostavnije. Protivnik se dobro branio u prvom dijelu, trebao je završni pas".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mustedanagić je dobio šansu.

"Mustedanagić je igrao, a Jukić i Miličević su tek potpisali. Oni će se uključivati i nadam se igrati već u Turskoj", dodao je Marinović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

papagaj
Ogriješili ste se od Husrefa, sve ce vam se to vratiti
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti