Bordo tim od danas u Turskoj, sutra se priključuje Hebibović

Pripreme za drugi dio sezone

Bordo tim od danas u Turskoj, sutra se priključuje Hebibović

A. Beganović

Fudbaleri aktuelnog lidera premijerligaške karavane i aktuelnog prvaka naše zemlje FK Sarajevo, pripreme za nastavak sezone nastavit će u Turskoj.

Bordo tim danas će otputovati za Tursku, odnosno Antaliju, gdje će boraviti do 10. februara. Odigrat će izabranici Vinka Marinovića u Antaliji i tri prijateljska susreta.

Zanimljivo je da će sutra put Turske i Anel Hebibović, možda i najbolji igrač Sarajeva u prvom dijelu sezone koji je u velikom gradskom derbiju protiv Željezničara povrijedio ligamente koljena.

Hebibović je prije mjesec i pol podvrgnut operativnom zahvatu, a rehabilitaciju će nastaviti u Turskoj.

Podsjetimo, Sarajevo je dosadašnji dio priprema odradilo u Ljubuškom i Trening kampu na Butmiru. Odigrali su fudbaleri aktuelnog prvaka dva prijateljska susreta. U Ljubuškom su pretrpjeli poraz u duelu sa istoimenim domaćinom (0:2), dok su juče bili bolji od Rudara iz Kaknja (3:0).

Spisak igrača Sarajeva za pripreme u Turskoj: Kovačević, Džafić, Dizdarević, Šabanović, Hodžić, Pidro, Islamović, Dupovac, Šerbečić, Lazić, Kurdić, Miličević, Gavrić, Stanojević, Oremuš, Đokanović, Rahmanović, Salčin, Mustedanagić, Tatar, Imamović, Hebibović (sutra) Jukić, Velkoski, Cruz, Milanović, Ahmetović i Handžić.

Na kraju dodajmo i da će i ekipa SportSport.ba sutra otputovati za Tursku gdje će pratiti pripreme bosanskohercegovačkih premijerligaša.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kaliopi
Nije juĆe nego jučer.
4 0
nijepoznat
Sretno
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije