Ostaje u klubu

Hoffenheim odbio ponude za Bičakčića

Ermin Bičakčić će definitivno i u nastavku sezone nastupati za Hoffeheim.

Iskusni defanzivac je u Hoffenheimu još od 2014. godine, jedan je od fudbalera s najdužim stažom, no vrlo lako se moglo dogoditi da ove zime promijeni sredinu.

Ranije ovog mjeseca Turci su pisali da Bičakčića na radaru ima Trabzonspor, a prema posljednjim informacijama za našeg fudbalera postojao je i interes i od strane dva kluba iz Bundeslige, kao i jednog iz Engleske, koji su željeli da ga dovedu na posudbu.

I samom Bičakčiću je priča bila primamljiva, ponajviše jer u posljednje vrijeme nema baš najbolji status, ali u Hoffenheimu nisu željeli da ga puste iz razloga što ga smatraju važnim dijelom tima.

Ne znači to, naravno, da će takav stav biti i u budućem razdoblju, no da mnogo cijene Bičakčića u Hoffeheimu su pokazali još ljetos kada su mu ugovor produžili za još dvije godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.