Ništa od Bičakčićevog transfera
EPA

Ostaje u Hoffenheimu

Ništa od Bičakčićevog transfera

Mediji u Turskoj posljednjih dana špekulišu kako bi u Trabzonspor mogao stići Ermin Bičakčić.

Defanzivac reprezentacije Bosne i Hercegovine od 2014. godine nosi dres Hoffenheima, a glasine da bi mogao napustiti Bundesligu i karijeru nastaviti u Turskoj pojavljuju se i ove zime.

Od ranije je Bičakčić na popisu želja Trabzonspora, no kamen spoticanja je obeštećenje, odnosno nekoliko miliona eura koje traže Nijemci za njegov igrački karton.

Pitanja o eventualnom dolasku Bičakčića dočekala su i klupskog predsjednika Ahmeta Agaoglua na konferenciji za medije, a odgovorom koji je dao spustio je rampu na priče o transferu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Bičakčić je poput simfonije koja nikada ne prestaje. U svakom prijelaznom roku se dovodi u vezu s nama, a nikako da dođe. On trenutno nije na našem dnevnom redu. Imamo proračun od 800 do 850 hiljada eura, ograničeni smo s novcem...", kazao je prvi čovjek Trabzonspora.

Ove sezone Bičakčić je odigrao 11 utakmica za Hoffenheim u Bundesligi, a pritom se dva puta upisao i u strijelce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti