Novi remi Topnika

Arsenal nastavlja po istom!

Admin Čaušević

Arsenal je na posljednje četiri ligaške utakmice upisao isto toliko remija. 

Fudbaleri Arsenala su na gostovanju kod Burnleya u meču 25. kola Premiershipa odigrali 0:0 i tako uspisali četvrti uzastopni ligaški remi.

Obje ekipe su imale po nekoliko izglednih prilika za postizanje gola, ali igrači na terenu nisu uspjeli pronaći put do mreže.

U posljednjih 15-ak minuta utakmice oba tima su zaprijetila. Prvo je u 76. minuti Pierre-Emerick Aubameyang koji je šutirao pored stative, dok Jay Rodriguez tri minute kasnije pogodio prečku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon ovog remija pozicije Arsenala i Burnleya na tabeli su ostale nepromijenjene. I dalje su u sredini tabele samo što sada imaju po 31 bod.

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac zbog povrede nije konkurisao ni za ovaj susret.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti