Sjajna partija fudbalera Olimpije protiv Plavih sa Grbavice

Menalo: Poseban motiv protiv Željezničara? Naravno da ga je bilo

Danas su u Antaliji zanimljiv prijateljski meč odigrale ekipe Željezničara i ljubljanske Olimpije.

Iako je Željezničar poveo i imao 2:0 do 52. minute, Olimpija na kraju uspjela slaviti pobjedu od 6:3.

Jedan od najboljih u ekipi Olimpije je bio bh. ofanzivac Luka Menalo koji je uspio upisati hat-trick.

"Zanimljiva provjera svakako, Željo je nakon prvih 45 minuta vodio 2:0, iskoristio naše greške u odbrani. Mi smo krenuli u tako neka dva kombinirana sastava u oba poluvremena, u drugom poluvremenu kada su ušli malo iskusniji, stariji igrači to se osjetilo na terenu i na kraju smo to iskoristili. Postigli smo šest golova za poluvrijeme, što je za svaku pohvalu. Doduše, malo je i Željezničar pred kraj izmijenio i to se osjetilo na terenu", izjavio je Menalo za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li je bilo posebnog motiva protiv Željezničara?

"Kako nisam, naravno da sam imao. Uvijek je lijepo igrati protiv tima iz svoje države i sigurno da sam bio posebno motivisan, ipak je to Željezničar", izjavio je nekadašnji fudbaler Širokog Brijega.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.