Sjajna partija fudbalera Olimpije protiv Plavih sa Grbavice

Menalo: Poseban motiv protiv Željezničara? Naravno da ga je bilo

7

Komentari (7)

Benjamingst
Momak je dobar igrac bravo Luka
Keno
menalo pod hitno pozvati nazad u repku, takav tip igraca nam fali
BiHScout
Kako je lijepo cuti kad neko sto nije musliman kaze „iz svoje drzave“ . Tu se vidi kultura i od njega i od roditelja koji su ga to naucili. To je buducnost. I takav narod volim
Sanska_Prangija
to bih tek mogao reci kad bih znao da je odbijo veliku hrvatsku
Benjamingst
Jaki jesu ali ne toliko polako je tu smijena generacije... Raketic, Modric polako zavrsavaju as repkom a neznam da li ima zamjene za njih dvojicu. Nekazem da nece HR biti dobra repka I bez njiha ali ne toliko jaka sto je bila.
Plavi_Strumf
Znas li ti da nema igrača iz Bosne da bi vi bili *****a u svakom sportu!
pero98
Benjamingst, čestitam, počeo si navijat za Hrvatsku. Tako treba. Ti na članku izjave Luke Menala ideš komentirat reprezentaciju Hrvatske. Bravo bravo. A što se tiče Menala, gledao sam ga prije 10-tak dana uživo, ništa posebno nije pokazao, kao ni Olimpija.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.