Pojačanje Čelika

Zeljković: Drago mi je što sam se vratio u Premijer ligu

Endin Čaušević

Ekipa Čelika veći dio priprema za novu sezonu će obaviti u Antaliji.

Zeničani se već neko vrijeme nalaze u Turskoj gdje su odigrali i nekoliko prijateljskih mečeva. Čelik se punom parom sprema za proljetni dio sezone u kojoj ovaj klub očekuje borba za opstanak.

Nakon današnjeg treninga za SportSport.ba govorio je Mladen Zeljković koji je izjavio da je sretan što se vratio u Premijer ligu BiH nakon što je igrao u Armeniji preko dvije godine.

"Atmosfera je na visokom nivou i dobro se radi. Malo sam kasnije stigao, ali hvatam priključak i dobro to ide. Hvala Bogu nema povreda i nadamo se da će to ići sve bolje i bolje", rekao je Zeljković i dodao.

"Iza mene su dvije i po lijepe godine u Armeniji i zadovoljan sam se što sam se vratio. Bliže mi je kuća i tu mi je porodica. Bilo je tu par opcija, ali je Čelik bio najkonkretniji i to je presudilo na kraju krajeva. Ostanak u ligi? Radit ćemo na tome maksimalno, imamo ekipu i snagu i nadam se da će nas sportska sreća nagraditi da ostanemo u društvu najboljih".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.