Paulina se oglasila na Instagramu

Piatekova supruga optužena da je iz bizarnog razloga nagovorila muža da potpiše za Herthu

Endin Čaušević

Krzysztof Piatek je u finišu januarskog prelaznog roka napustio Milan i odlučio je karijeru nastaviti u dresu Herthe iz Berlina.

Piatek se povezivao s nekoliko evropskih klubova ove zime, a na kraju je sve iznenadio kada je odlučio da potpiše za Herthu. Poljski napadač je bio u pregovorima i s Tottenhamom, no na kraju je odbio odlazak u London.

Mnogi su nakon toga počeli prozivati njegovu suprugu Paulinu Procyk jer su vjerovali da je ona kriva što je Piatek izabrao Herthu, a ne Tottenham koji je ruku na srce dosta kvalitetniji tim.

Navodno, Paulina nije željela da ide u Englesku, te je imala želju da njen suprug izabere klub koji će biti bliže Poljskoj tako da može češće putovati kući.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

No, nakon svega ona je odlučila da se oglasi putem Instagrama i demantuje ove navode.

"Moj muž uzima moje mišljenje u razmatranje, ali nikada nisam birala klub za njega. On to odlučuje i ja mu pružam podršku svaki put. Odluka za Herthu je bila isključivo njegova", poručila je Paulina.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.