Brazilac želi ostati u Realu

Vinicius Junior odbacuje mogućnost transfera u PSG

Mladi ofanzivac Real Madrida, Vinicius Junior, je odbacio mogućnost transfera u PSG, poručujući da želi nastaviti igrati u dresu Kraljeva.

Brazilac se proteklih mjesec dana počeo spominjati u kontekstu transfera u Paris Saint-Germain, a ovakve špekulacije je potakla njegova slaba minutaža u Realu.

Ipak, Vinicius Junior insistira da se želi nastaviti boriti za svoje mjesto u ekipi.

"Ne postoji takva mogućnost. Želim nastaviti u Realu", odgovorio je Vinicius na pitanje novinara Diario AS-a o mogućem budućem transfer u PSG.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mladi Brazilac je na Santiago Bernabeu stigao na ljeto 2018. godine i već u debitanstvoj sezoni pokazao da itekako ima potencijala.

Ipak, ove sezone Vinicius dobija nešto manje šansi za igru, pa se nerijetko nalazio potpuno isključenim iz rostera Kraljeva za utakmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.