Emery: Mbappe može postati najbolji na svijetu ako dođe u Španiju

Špekulacije o transferu su se ponovo rasplamsale

Emery: Mbappe može postati najbolji na svijetu ako dođe u Španiju

Unai Emery vjeruje da mladi ofanzivac PSG-a Kylian Mbappe treba "spakovati kofere" i otići put Španije kako bi ispunio svoj puni potencijal.

Emery je sarađivao sa Mbappeov dok je bio na klupi pariških "Svetaca", a bivši trener Arsenala vjeruje da je španska LaLiga prava sredina da mladi Francuz pokaže koliko uistinu vrijedi i možda izraste u najboljeg na svijetu.

"Volio bih vidjeti Kyliana u LaLigi", izjavio je Emery, pa dodao:

"On bi mogao biti najbolji igrač na svijetu i mislim da to može postići. Ako se priključi vrhunskom španskom klubu, može to postići".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Kylian Mabappe se već odavno povezuje sa Real Madridom, a špekulacije o mogućem transferu na Santiago Bernabeu su se ponovo rasplamsale nakon njegovog sukoba sa trenerom PSG-a Thomasom Tuchelom.

Top Komentari

tbra
Kakav ti strucnjak. Veze nemas
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi