Zidane ima dobar razlog zbog čega Bale više ne igra

Čak ga je i opomenuo

Zidane ima dobar razlog zbog čega Bale više ne igra

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida u četvrtak su ispali iz Kupa Kralja nakon poraza od Real Sociedada (3:4) u meču četvrtfinala.

Kraljevski klub je doživio neočekivan poraz na svom terenu i tako se oprostio od ovogodišnjeg izdanja Kupa Kralja. Nakon ove utakmice ponovo se podigla velika prašina zbog Garetha Balea.

Velšanin ovu utakmicu nije nastupao i to je bio četvrti meč uzastopno kako Zinedine Zidane nije računao na njega. Bale je prije kraja utakmice odlučio da napusti stadion, te je otišao kući.

No, ugledna Marca prenosi da nije baš slučajno što se Bale ponovo našao na meti Zidanea. Navodno, Velšanin je počeo zabušavati na treninzima i francuski stručnjak ga kažnjava zbog toga.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bale ne daje svoj maksimum na treningu, a Zidane ga je zbog toga opomenuo nekoliko puta. No, očito to nije shvatio ozbiljno, te je ponovo s klupe odgledao meč svog tima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Neka ga pošalje u Castilju ! I neka tamo igra do kraja ugovora !
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti