Foto - EPA

Napušta Aston Villu

Jack Grealish birao između Uniteda, Cityja, Reala i Barcelone, a odluku je već donio

Midhat Šljivak

Zvijezda Aston Ville Jack Grealish (24) odabrao je novi tim.


Ovaj 24-godišnji fudbaler je fantastičnim igrama u timu s Villa Parka privukao veliku pažnju, a kako navode engleski mediji na njegovu adresu su došle ponude velikana.

Imao je navodno na stolu ponudu gradskih rivala i Manchestera, Cityja i United, ali i španskih giganata Real Madrida i Barcelone, a on je već donio odluku gdje će igrati naredne sezone.

Grealish je odabrao Manchester Unted. Dogovorio je navodno sve uslove s Crvenim đavolima i od naredne sezone bismo ga trebali gledati na Old Traffordu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sjajni fudbaler je kompletnu karijeru proveo u Aston Villi, jednu sezonu je proveo na posudbi u Notts Countyju, a ove sezone je zaista odličan.

Odigrao je Grealish ukupno 27 utakmica u dresu Ville, a ostvario je učinak od devet golova i sedam asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.