Trener Real Madrida

Zidane ponovo o Baleu: Želite da imamo problem s njim, ali nemamo

Trener Real Madrida Zinedine Zidane govorio je nakon današnje pobjede protiv Osasune ponovo o Garethu Baleu.

Zidane je prosto primoran u proteklim mjesecim a stalno pričati o Baleu i demantirati medijske navode da će napustiti Real Madrida a ništa drugačije nije bilo ni ovog puta.

Bale je iz igre izašao u drugom poluvremenu, a novinari su odmah pokušali izvršiti pritisak na Zidanea kako bi ovaj eventualno rekao kako nije zadovoljan s njim.

Ipak, desilo se baš suprostno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Želite da mi imamo problem sa Baleom, ali nemamo ga. Ako Bale ne postigne gol, naravno da nije sretan. Morat će bolje da se potrudi kada je to u pitanju. Ali, sretan sam jer je asistirao", kaže Zidane.

Inače, Kraljevi su danas porazili Osasunu sa 4:1 i na taj način se učvrstili na liderskoj poziciji La Lige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.