Jack Grealish birao između Uniteda, Cityja, Reala i Barcelone, a odluku je već donio
Foto - EPA

Napušta Aston Villu

Jack Grealish birao između Uniteda, Cityja, Reala i Barcelone, a odluku je već donio

M. Šljivak

Zvijezda Aston Ville Jack Grealish (24) odabrao je novi tim.


Ovaj 24-godišnji fudbaler je fantastičnim igrama u timu s Villa Parka privukao veliku pažnju, a kako navode engleski mediji na njegovu adresu su došle ponude velikana.

Imao je navodno na stolu ponudu gradskih rivala i Manchestera, Cityja i United, ali i španskih giganata Real Madrida i Barcelone, a on je već donio odluku gdje će igrati naredne sezone.

Grealish je odabrao Manchester Unted. Dogovorio je navodno sve uslove s Crvenim đavolima i od naredne sezone bismo ga trebali gledati na Old Traffordu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sjajni fudbaler je kompletnu karijeru proveo u Aston Villi, jednu sezonu je proveo na posudbi u Notts Countyju, a ove sezone je zaista odličan.

Odigrao je Grealish ukupno 27 utakmica u dresu Ville, a ostvario je učinak od devet golova i sedam asistencija.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...za 3 sezone ga ako Bog da gledamo na pozajmici u Stoke Cityju ahahahahahaha.
4 6
amadeus21
Sjajna odluka..odlučio je da propadne XD
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti