Nude 15 miliona eura za Lorena

Barcelona poslala ponudu Betisu za napadača

Endin Čaušević

Barcelona je dobila dozvolu od La Lige da dovede napadača u svoje redove iako je januarski prelazni rok završen prije dvije sedmice.

No, nakon toga tešku povredu zadobio je Ousmane Dembele koji će van terena biti šest mjeseci i zbog toga katalonski klub ima pravo da dovede novo pojačanje van prelaznog roka, ali samo iz klubova koji se takmiče u Španiji.

S Barcelonom se povezivalo dosta imena, no razumljivo je da će neki klub teško pustiti svog napadača da ide u drugom dijelu sezone. Tako su ponude Barce odbili mnogi klubovi, a sada je na red stigao Loren iz Betisa.

Španski mediji prenose da su klubovi već u kontaktu, te da je Barcelona poslala ponudu za Lorena. Katalonci su spremni platiti 15 miliona eura za ovog napadača i sada čekaju odgovor kluba iz Seville.

Loren je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 22 utakmice u La Ligi i zabio je osam golova. Ova ponuda za Betis je sigurno primamljiva, ali jedini problem je što pored Lorena u ekipi imaju još samo jednog klasičnog napadača.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.