Valverde: Gledao sam samo jednu utakmicu otkako sam dobio otkaz

Planira se vratiti na posao naredne sezone

Valverde: Gledao sam samo jednu utakmicu otkako sam dobio otkaz

E. Čaušević

Ernesto Valverde je prošlog mjeseca dobio otkaz na klupi Barcelone nakon poraza u meču španskog Superkupa protiv Atletico Madrida.

Valverde je dugo vremena bio na meti kritika zbog rezultata Barcelone, te je na koncu dobio otkaz. Španski stručnjak je priznao da je nakon otkaza odlučio odmarati od fudbala, te da je pogledao samo jednu utakmicu nakon toga.

"Nisam gledao mnogo fudbal u prethodnim sedmicama. Priznajem da sam gledao samo jednu utakmicu i to je bio meč Kup Kralja između Athletic Bilbaa i Barcelone. Želim malo da odmorim od svega nakon tri godine koje su bile veoma naporne", rekao je Valverde.

On je priznao da neće previše odmarati, te da mu je cilj da se već naredne sezone vrati trenerskom poslu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Do kraja sezone ću sigurno odmoriti i uživam u tome. Nemam plan da to previše traje i očekujem da se trenerskom poslu vratim naredne sezone. Ponuda već ima, ali je prerano da skačem ponovo u sve to", dodao je Valverde.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi