Fudbaler Barcelone zaluđeno igrao igrice, a pljačkaši mu opustošili kuću da ih nije ni primijetio

Policija nije mogla vjerovati da je bio u kući za vrijeme pljačke

Fudbaler Barcelone zaluđeno igrao igrice, a pljačkaši mu opustošili kuću da ih nije ni primijetio

E. Čaušević

Samuel Umtiti je u septembru prošle godine bio na meti pljačkaša.

Naime, nepoznate osobe provalile su u kuću defanzivca Barcelone i odnijeli mnogo vrijednih stvari. Kasnije je potvrđeno da je šteta bila u iznosi od čak 100.000 eura.

Španski mediji uspjeli su doći do policijskog izvještaja koji je mnoge ostavio bez teksta. Niko nije mogao da vjeruje da je Umtiti bio u kući dok je pljačka trajala.

Da se nešto čudno dešava primijetile su njegove komšije koje su vidjele da su mu otvorena ulazna vrata, te su pozvali policiju. No, kada je policija stigla na adresu imali su šta vidjeti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Umtiti je ležao na svom kauču, te je igrao igrice i nije se osvrćao. Bio je šokiran kada je shvatio da je policija u njegovoj kući i nije ni znao o čemu se radi. Kasnije su mu rekli da je opljačkan, te da se to dešavalo dok je on bio u kući.

No, očito da to njega nije previše zanimalo, a AS piše da je čak zaspao na kauču dok je policija vršila uviđaj.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Ravno mu do mora.
1 0
sport1
Njemu 100.000€ km nama 2km, zao tu je, al nema sikiracije.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije