Sudija mu progledao kroz prste

Divljački start Balea nad Rafinhom: Nikome nije jasno kako nije dobio crveni karton

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su remizirali na svom terenu protiv Celte Vigo (2:2) u meču 24. kola La Lige.

Kraljevski klub je uspio u drugom poluvremenu da preokrene na 2:1 golovima Kroosa i Ramosa, ali je Celta u samom finišu uspjela da osvoji jedan bod golom Santija Mine sa 2:2.

No, jedan od detalja koji je obilježio meč desio seu 72. minuti. Gareth Bale je s leđa pokosio Rafinhu i svi su bili sigurni da će dobiti direktan crveni karton, ali mu je sudija pokazao samo žuti.

Bale se vratio u tim nakon nekoliko utakmica koje je odgledao s klupe, ali ni sinoć nije briljirao. Svoje frustracije istresao je nad Rafinhom i samo čudna odluka sudije spasila ga je od suspenzije.

Start fudbalera Real Madrida nad Rafinhom možete pogledati OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.