Barcelona je dva puta zvala oca Kyliana Mbappea, odgovor je uvijek bio isti
Foto - EPA

Novinar otkrio

Barcelona je dva puta zvala oca Kyliana Mbappea, odgovor je uvijek bio isti

M. Šljivak

Kylian Mbappe je sa 21 godinom među najboljim fudbalerima svijeta.

Sjajni napadač PSG-a igra zaista čudesno, a u narednim godinama će sigurno biti glavni kandidat za najboljeg fudbalera na svijetu.

Mbappe se često povezuje s odlaskom iz PSG-a. Navodno je madridski Real spreman srušiti svjetski transfer rekord kako bi ga doveo u svoje redove, a vlasnik magazina Okdiario Eduardo Inda tvrdi da je Barcelona već dva puta zvala Mbappea i da je dva puta dobila isti odgovor od njegovog oca Wilfrieda

"Barcelona je dva puta kontaktirala Wilfrieda Mbappea. Dva puta su ga pokušali uvjeriti da se njegov sin pridruži njima, ali Wilfriedov odgovor je bio sasvim jasan. Rekao im je da njegov sin može napustiti PSG samo ako dođe ponuda Real Madrida i odbio je ponude Barcelone", tvrdi Inda.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mbappe je i ove sezone zaista odličan. Odigrao je 28 utakmica i ostvario je učinak od 24 gola i 15 asistencija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rukfas
Da ode oa da mu Messi kroji kako ce i gdje igrati,ili sjediti na klupi. Ako ode nista od njega nece biti!
9 5
kiklop
Rudega virio ispod stola i brojao u fening
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije