Celti se večeras ne piše dobro: Odavno nismo vidjeli snažniji Real Madrid!

Eden Hazard se vratio u prvu postavu

Celti se večeras ne piše dobro: Odavno nismo vidjeli snažniji Real Madrid!

Belgijski internacionalan Eden Hazard konačno se vratio u prvu postavu Real Madrida. 

Kraljevski tim večeras na domaćem terenu igra protiv Celte iz Viga susret 24. kola španske La Lige, a Zinedine Zidane je konačno uvrstio Hazarda u prvu postavu.

Belgijanac je povrijeđen još od decembra mjeseca i susreta protiv PSG-a u Ligi šampiona, a prije 10-ak dana počeo je raditi pune treninge s timom. Ipak, bez obzira na to, u posljednjim utakmicama nije bio spreman ni za klupe, a danas je očito zreo za barem sat vremena fudbala.

To znači da su se Realu konačno vratili gotovo svi ključni fudbaleri i to u pravom trenutku sezone. Podsjetimo, u susretu protiv Real Sociedada (Kup Kralja) zbog povreda nastupali nisu igrači poput Danija Carvajala i Casemira, a ranije su bili povrijeđeni Karim Benzema i Gareth Bale. Ipak, svi su oni sada tu i postava Reala odavno nije izgledala snažnije.

Pogledajte i sami večerašnji tim Zinedina Zidana:

Courtois, Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal, Kroos, Casemiro, Valverde, Hazard, Bale, Benzema.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zanimljivo da je francuski stručnjak na klupi u ovoj utakmici ostavio Luku Modrića. Pored njega tu su i zvijezde poput Isca ili Juniora Viniciusa. Zbog povreda u kombinacijama još uvijek nema Asensia, Diaza, Nacha i Jamesa Rodrigueza.

Meč Real Madrida - Celta Vigo igra se s početkom od 21.00 sati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Jeli ovo Real gubi
0 2
BaboBih
Haha kod vas forma i godine nista ne znace, kad je to Bale zadnji put bas odusevio?? Ima jedno 2 godine.. Hazard u realu da je odusevio??? Jos se nije desilo.. Bale ispuho treba prodati a Hazard debeljucko nije ozbiljan.. daj onu djecu brazilce momci su bolji trenutno
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi