Lazio proigrao u drugom dijelu

Milinković-Savić samo jednom rečenicom 'digao' saigrače na poluvremenu protiv Intera

Fudbaleri Lazija prije dva dana porazili su Inter sa 2:1 na domaćem terenu u velikom derbiju 24. kola Serije A. 

Nebesko-plavi su na taj način prišli Juventusu na samo minus jedan i potvrdili da su ozbiljan kandidat za Scudetto.

Lazio je u susretu protiv Intera gubio 1:0 na poluvremenu i to golom kojeg je primio pred sami kraj prvih 45 minuta, a Corriere delo Sport prenosi kako je ekipu na poluvremenu 'digao' Sergej Milinković-Savić i to samo jednom rečenicom.

"Idemo momci, da pobjedimo u ovoj utakmici! Hajde da se vratimo i preokrenemo rezultat, pa to se već dešavalo sa Juventusom", kazao je popularni SMS na poluvremenu i na taj način uspio podići moral saigračima koji su bili jako tužni radi rezultata iz prvog dijela i kasno primljenog gola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, upravo je Milinković-Savić bio strijelac pobjedničkog gola u ovom susretu.

Lazio je u svojoj povijesti osvojio samo dva naslova prvaka Italije, a navijači se nadaju da će ovo biti godina u kojoj će proslaviti treći. Glavni konkurenti na tom putu bit će upravo Inter, ali i Juventus koji još uvijek važi za favorita broj 1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.