Golman Redsa nakon poraza od Atletica

"Na Anfieldu nikome nije ugodno, to možete pitati ove iz Barcelone"

Endin Čaušević

Atletico Madrid sinoć je pred svojim navijačima pobijedio ekipu Liverpoola sa 1:0 u prvom meču osmine finala Lige prvaka.

Atletico je sve riješio već na samom početku utakmice kada je Saul postigao gol za 1:0 i ispostavilo se da je to bio konačan rezultat meča. No, daleko od toga da je sve gotovo u ovom duelu jer se revanš igra narednog mjeseca na Anfieldu.

Redsima je ovaj poraz malo teže pao zbog toga što je bila zaista uzavrela atmosfera na terenu i tribinama. Igrači Atletica su dali svoj maksimum da zaustave prvaka Evrope i u tome su uspjeli.

No, Liverpool je prošle godine u duelu protiv Barcelone pokazao kakvu snagu ima na Anfieldu, a upravo je to poručio rezervni golman engleskog tima Adrian.

"Naše šanse u revanšu? Na Anfieldu nije nikome ugodno. To možete pitati ove iz Barcelone...", rekao je Adrian nakon sinoćnje utakmice na Wanda Metropolitanu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.