"Anfield je toliko star da ne bi prošao ni tehnički pregled"

Neslana šala na račun kultnog stadiona

"Anfield je toliko star da ne bi prošao ni tehnički pregled"

Admin Čaušević

Anfield Road slovi za stadion sa najboljom atmosferom u Engleskoj i s obzirom da je bio poprište mnogih velikih utakmica s pravom nosi epitet kultnog. 

Za tri sedmice na Anfield Roadu će biti odigrana još jedna velika utakmica, ovaj put revanš susretu osmine finala Lige prvaka Liverpool će biti domaćin Atletico Madridu.

Jorgandžije su u prvom susretu igranom na modernom Wanda Metropolitanu slavile s 1:0. Dan nakon važne pobjede predsjednik madridskog kluba Enrique Cerezo se neslanom šalom našalio na račun Liverpoolovog doma.

"Ko udari prvi, udara dva puta. Vidjeti navijače kako bodre naš tim je bilo nevjerovatno. To je bio šou. Anfield je veliki stadion, ali je star. Ne bi prošao tehničke pregled kad bi to morao", kazao je Cerezo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Anfield Road je sagrađen davne 1884. godine. Osam godina kasnije postao je domaćin mečevima Liverpoola. Posljednju rekonstrukciju imao je 2016. godine kada mu je kapacitet povećan na 54.074 sjedeća mjesta.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pljuc
Izvršiće vam Klop bronhoskopiju umjesto tehničkog pregleda, samo će vam kroz grlo umjesto kamere provući kobasicu bavarsku!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi