Trener na liječenju

Toni Karačić zbog temperature ne prisustvuje treninzima NK Široki Brijeg

Nogometaši Širokog Brijega vrše posljedje pripreme pred nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. 

Jučer i danas je odrađen po jedan trening a istim nije prisustvovao trener Toni Karačić kojeg su viroza i temperatura prikovali za krevet.

Umjesto njega treninge je vodio njegov prvi pomoćnik Jure Ivanković, a asistirali su mu braća Frano i Vlado Hrkać te trener golmana Nenad Džidić.

"Moji saradnici vode treninge bez mene. Sve smo pripremili i dogovorili, sve će biti u redu. Mene je uhvatila viroza, imam visoku temperaturu i moram mirovati. Vjerujem kako neće dugo potrajati. Moram se izliječiti jer ovaka i ne smijem među igrače kako ne bih virozu prenio na njih", kazao je Karačić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Široki Brijeg proljetni dio šampionata u Premijer ligi BiH otvara u subotu kada na Pecari igra protiv Borca.

Širokobriježani se nakon jesenjeg dijela sezone nalaze na 7. poziciju u Premijer ligi BiH sa 27 osvojenih bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.