Široki Brijeg bez Bagarića na otvaranju sezone

Minimalno dvije sedmice pauze

Široki Brijeg bez Bagarića na otvaranju sezone

Široki Brijeg bit će oslabljen na otvaranju drugog dijela sezone u Premijer ligi BiH.

U sklopu 20. kola "plavo-bijeli" će na svom terenu ugostiti Borac, a u ovoj utakmici, koja će je biti jedna od zanimljivijih, trener Toni Karačić će biti lišen usluga i Dražena Bagarića.

Napadač Širokog Brijega je u subotnjoj provjeri protiv Tuzla Cityja zadobio povredu lijevog koljena, a nakon ljekarskih pregleda ustanovljeno je kako ga očekuje minimalna pauza od dvije sedmice.

"Magnetna rezonancija nije pokazala velika oštećenja ligamentarnog aparata koljena, u smislu ruptura, kao ni značajna oštećenja meniskusa. Radi se, u prvom redu, o istegnućima pa ćemo morati provesti odgovarajući rehabilitacijski postupak. Za sada sa sigurnošću možemo potvrditi kako Dražen Bagarić neće konkurirati za utakmicu protiv Borca", kazao je dr. Alen Brekalo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bagarićevo odsustvo bit će svakako veliki hendikep za Široki Brijeg ako se uzme u obzir kakve je partije jesenas pružao.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi