Široki Brijeg doveo pojačanje iz zagrebačke Lokomotive

Jurić stigao na posudbu

Široki Brijeg doveo pojačanje iz zagrebačke Lokomotive · Zvanično

E. Čaušević

Ovog vikenda nakon dva mjeseca pauze nastavlja se Premijer liga BiH utakmicama 20. kola.

Ekipe su se punom parom spremale za nastavak prvenstva u kojem nas sigurno očekuje dosta uzbuđenja. Skoro svi timovi su iskoristili zimski prelazni rok da dovedu nekoliko pojačanja, a jedan od njih je i Široki Brijeg.

Klub s Pecare danas je na svojoj zvaničnoj stranici potvrdio da je u Široki stiglo novo pojačanje, a radi se o Marku Juriću. Ovaj 25-godišnji desni bek stiže iz zagrebačke Lokomovtive na posudbu do kraja ove sezone.

"Drago mi je i sretan sam što sam došao u NK Široki Brijeg. Vrlo dobro poznajem povijest i veličinu ovog kluba i njegov značaj u Hercegovini. Nadam se kako ću dobiti priliku nametnuti se novom stručnom stožeru i dati svoj doprinos u ostvarenju zacrtanih ciljeva", rekao je Jurić za zvaničnu stranicu kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fotografija NK Široki Brijeg.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zenicanin
pazi da se ne nametnes
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi