Foto: EPA

Ne putuje u predgrađe Valencije

Jovićevoj agoniji u Realu nema kraja

Fudbaleri Real Madrida danas u sklopu 25. kola LaLige gostuju Levanteu.

Madriđani su neočekivano ostali bez dva boda u duelu sa Celtom i sada nemaju izbora u predgrađu Valencije, a na ovo gostovanje Zinedine Zidane nije poveo Luku Jovića.

Nagovještavali su Španci kako bi se srbijanski fudbaler trebao naći u konkurenciji, međutim Zidane je procijenio da ga ne vodi na put iz razloga što je već propustio nekoliko treninga zbog gastroenteritisa.

Od klasičnih napadača na spisku Zidane ima samo Karima Benzemu, a najbliži su mu Eden Hazard, Lucas Vasquez i Vinicius Junior.

Ove sezone Jović priliku za igru dobija uglavnom s klupe za rezervne igrače. U 20 odigranih utakmica je postigao tek dva pogotka, što je daleko od onoga čemu su se nadali u Realu kada su ga za 60 miliona miliona eura doveli iz Eintrachta iz Frankfurta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.