Tek što je predstavljen Braithwaitea navijači Barcelone uzeli na zub

Grijeh iz prošlosti

Tek što je predstavljen Braithwaitea navijači Barcelone uzeli na zub

A. Čaušević

Martin Braithwaite je danas realizovao transfer karijere. Danski napadač južnoameričkog porijekla je potpisao za Barcelonu. 

Barcelona je prije nekoliko dana dobila zeleno svjetlo da može dovesti novog napadača, a Katalonci su odlučili da to bude dosadašnji napadač Leganesa, Martin Braithwaite.

Ovaj 28-godišnjak je danas potpisao ugovor do 2024. godine uz otkupnu klauzulu od čak 300 miliona eura. Odlučio se za broj 19.

Tek što je postao fudbaler Barce navijači trofejnog kluba su odmah uzeli Braithwaitea na zub radi njegove jedne fotografije napravljene u prošlosti.

Naime, ovaj napadač se fotografisao na madridskom trgu Puerta del Sol sa maskotom Homera Simpsona koji je na sebi imao dres Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

The picture of Braithwaite that will not like the Culés fans

Ova fotografija je odmah postala viralna među navijačima Barcelone kojim nije baš bilo svejedno kada su vidjeli Braithwaitea kako pozira s nekim ko promoviše njihovog najvećeg rivala.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirsad1705
Za razliku od Reala, Barselona nije nikada osvojila nijedan trofej "na g..zove", uz pomoć sudija, i/ilu na štetu Barse. Kad bi se Realu oduzeli bodovi 'osvojeni' iz nepostojećih penala, (da ne pominjem hiljade nedosuđenih protiv Reala), većinu prvenstava bi završili u sredini tabele.
4 10
BobPaisley
...navijaci Barcelone su inace debili...kada im kamera zumira tribine imas osjecaj da je u pitanju neki skup osoba sa posebnim potrebama i mongoloida...da ne pricamo o tome koliko su ljubomorni i isfrustrirani...otkad ih je Liverpool razmontirao danima vise na facebook grupama Liverpoola i kenjaju na svakoj objavi.
9 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti