Sterling pozirao s dresom Reala: "To je fantastičan klub"

Sretan u Cityju, ali...

Sterling pozirao s dresom Reala: "To je fantastičan klub"

E. Škorić

Engleski napadač Raheem Sterling pohvalno je govorio o Real Madridu.

U intervjuu za španski AS, Sterling je pozirao s dresom Reala, no uporno ponavljao da je trenutno jako sretan u Manchester Cityju.

"Vidim li se u sastavu Reala? To je jedna od stvari..., ali sada sam igrač Cityja i jako sam sretan, no mogu reći da je Real fantastičan klub", poručio je Sterling, pa je dodao:

"Kad pogledate taj bijeli dres, odmah znate o kojem klubu je riječ, ali ponavljam da imam ugovor sa Cityjem i da ga moram poštovati. No, Real je bez dileme fantastičan".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Englez je hvalio i trenera Zinedinea Zidanea, rekavši da to što osvaja Lige prvaka iz godine u godinu nije samo sreća već - formula.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1579786451
Bujrum kod nas,dajemo vam debelog hazarda...
0 6
Arnel925
Real je poznat po uzmanju igraca iz velike britanije, neki su se pokazali dobri kao Steve McManaman i David Beckham neki manje dobri kao Owen i Bale. Sterling je igrac tipa Di Maria jednu utakmicu je najbolji igrac svijeta drugu nije ni za druge lige.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi