Potencijalna zamjena za povrijeđenog Garayja

Valencia krenula Barcinim stopama: Stiže li igrač Reala na Mestallu?

Barcelona je iskoristila pravilo LaLige i angažovala pojačanje mimo prelaznog roka - zbog teške povrede Ousmanea Dembelea.

Leganesu je isplaćena otkupna klauzula od 18 miliona eura i danski napadač Martin Braithwaite je stigao na Nou Camp.

I Valencia je sada krenula stopama Barcelone. Inače, da će i Šišmiši zatražiti naknadni transfer špekulisalo se već neko vrijeme.

Iz Španije stižu vijesti da je Valencia poslala zvaničnu upit o mogućnosti dovođenja na posudbu Javija Sancheza - na adresu Real Madrida.

Riječ je o fudbaleru Real Madrida koji je od ljetos na posudbi u Real Valladolidu, ali ni u tom klubu nema previše prostora.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Posudba 22-godišnjeg štopera u Valladolidu bi trebala trajati do ljeta, a sada treba sačekati i vidjeti da li će ista biti prekinuta i Sanchez poslan u Valenciju.

Inače, Valencia želi Sancheza dovesti kao zamjenu za svog štopera Ezequiela Garayja koji je zbog povrede križnih ligamenata koljena izgubljen do kraja sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.