Press konferencija nakon meča na Koševu

Baljić: Sve je bilo jasno, sve se vidjelo

Edmir Škorić

Trener FK Tuzla City Elvir Baljić svjestan je da je crveni karton danas koštao njegov tim.

Tuzlaci su na Koševu vodili 1:0, na kraju izgubili sa 6:2, no Baljić smatra da je isključenje Badjija naprosto rezultiralo raspadom u igri njegovog tima.

"Sve je bilo jasno, sve se vidjelo. Nema se šta posebno pričati o nekoj taktici i igri. Nemam puno nešto da kažem, samo da se zahvalim momcima, posbno u prvom poluvremenu zbog borbe. Sve nam je polazilo za nogom do tog crvenog kartona. Sve je ispalo naopako nakon crvenog kartona", rekao je Baljić.

"Sada nam je najbitnija ta utakmica s Veležom", poručio je, pa za kraj dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što se tiče rezultata, mislim da je stvarno puno. Na poluvremenu sam rekao da trebamo da primimo što manje golova, ali ipak radi se o Sarajevu... Rezultat je bio visok, ali taj drugi gol nas je najviše poremetio. Do crvenog kartona je sve bilo po našim zamislima, a onda je sve bilo teže. Jednostavno, nismo mogli da pariramo Sarajevu".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.