Press konferencija nakon meča na Koševu

Baljić: Sve je bilo jasno, sve se vidjelo

8

Komentari (8)

Mustafa
A šta se ba Balja ima tu vidjeti? Nije kriv samo sudija ! Naravno da se Sarajevu pravi štela to i budala vidi. Ali i tvoja je ekipa je tanka i dobra je samo za Husićeve bauštele na Sjenjaku,pod uslovom da nabiju kondiciju jer jedva guzicu vuku po terenu. U odbrani ti puše promaha a navala je ti je sakata, taktika ti je nula jer ne znaš raditi taj posao, ekipa ti nema kondicije ko da ne treniraju. Šta ste radili na pripremama ? Za****vali se izgleda? Nije bolan taj poso za tebe, ti to neznaš raditi, javi se i ti Husiću na bauštelu možda tamo od tebe bude neke hasne !
Mustafa
A šta se ba Balja ima tu vidjeti? Nije kriv samo sudija ! Naravno da se Sarajevu pravi štela to i budala vidi. Ali i tvoja je ekipa tan gazdine ti bauštele na Sjenjaku,pod uslovom da nabiju kondiciju jer jedva guzicu vuku po terenu. U odbrani ti puše promaha a navala je ti je sakata, taktika ti je nula jer ne znaš raditi taj posao, ekipa ti nema kondicije ko da ne treniraju. Šta ste radili na pripremama ? Za****vali se izgleda? Nije bolan taj poso za tebe, ti to neznaš raditi, javi se Husiću na bauštelu možda tamo od tebe bude neke hasne !
Edin Merlin
Hajd' ti u Zvezde Granda !
Armin29
Hajde ti nama zapjevaj jednu...
Rajvosa2019
Iskreno, nista covjek nije slagao
Edin Merlin
Pa nije bio crveni jel ??????
Rajvosa2019
Crveni cist kao suza - prvo start a poslije toga davljenje / nisi ti skontao sta je covjek htjeo da kaze - a meni mrsko da ti objasnim
BobPaisley
...hvataj se mikrofona.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.