Ljut na sudiju Hernandeza

Ramos sudiji: Da li imaš nešto lično protiv mene?

Edmir Škorić

Zvijezde Real Madrida teško prihvataju poraz od Levantea.

Real je izgubio s 1:0 u Valenciji, a ranijom pobjedom nad Eibarom (5:0) Barcelona je uspjela zasjesti na čelo tabele.

Kapiten Madriđana Sergio Ramos upitao je glavnog sudiju meča s Levanteom, Alejandra Hernandeza, da li je imao nešto lično?

Igrači Reala zahtijevali su kazneni udarac misleći da je Jose Campana rukom dodirnuo loptu u kaznenom prostoru, ali Hernandez nije poslušao i Ramos smatra da je sve to na nekoj ličnoj osnovi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

„Ne volim da govorim o sudijama jer mogu činiti greške, ali ponekad vas izbace iz takta i kriteriji su različiti. Bio je penal kada sam nehotice dotakao loptu u Superkupu Španije, a danas (jučer op.a) nije dosudio penal unatoč tome što su dva puta dirali loptu rukom", poručio je Ramos.

„Ljuta sam na sudiju Hernandeza. Nekada su sudije bile sa više poštovanja i kapiteni su mogli govoriti. Pitao sam ga da li ima nekih ličnih problema sa mnom", tvrdi Ramos.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.