Real primio nevjerovatan gol i izgubio od Levantea
Foto - EPA

Kiks Kraljeva

Real primio nevjerovatan gol i izgubio od Levantea

M. Šljivak

Real Madrid poražen je u 25. kolu španske La Lige na gostovanju kod Levantea rezultatom 1:0.

Iako su Kraljevi imali bolje šanse na ovom meču na kraju su izgubili zaista nevjerovatnim golom kojeg je postigao Jose Morales.

Krenuo je tim Zinedinea Zidanea veoma dobro u utakmicu. Imali su dobrih pokušaja u prvom poluvremenu, ali preciznosti nije bilo i na odmor se otišlo bez golova.

U nastavku je i Levante nekoliko puta dobro zaprijetio. Real je imao veliku šansu preko Hazarda koji je sam krenuo prema golu Levantea, ali nije uspio da zabije gol.

A onda u 79. minuti pravi šok. Jose Morales je izbjegao ofsajd zamku i onda sjajno je pogodio bliži ugao Thibauta Courtoisa za prednost domaćeg tima od 1:0.

Do kraja Real nije uspio da napravi nešto psoebno pred golom Levantea. Ostalo je 1:0 i Kraljevi su doživjeli poraz.

Potražite više informacija na temu La Liga:

La Liga, 25. kolo:

Levante - Real Madrid 1:0

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Kakav promasaj ovaj Hazard.
7 2
kiklop
Zgazio ih Levante kao FAP žabu ?
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi