Igrači Reala izgubili prvo mjesto, a kad su izašli sa stadiona doživjeli su novo razočarenje

Povkareni planovi

Igrači Reala izgubili prvo mjesto, a kad su izašli sa stadiona doživjeli su novo razočarenje

Admin Čaušević

Igrači Real Madrida se nisu proslavili na stadionu Ciutat de Valenciaa. Levante je iznenađujuće odnio pobjedu. Bilo je 1:0 uz gol Josea Moralesa iz drugog poluvremena. 

Barcelona je nešto ranije pobijedila Eibar, očekivalo se da Real Madrid uzvrati istom mjerom, međutim izabranici Zinedinea Zidanea su potpuno razočarali te tako prvo mjesto prepustili najljućem rivalu.

Poslije onog na terenu zvijezde Reala su doživjele novo razočarenje poslije izlaska sa stadiona. Bili su primorani u Madrid se vratiti autobusom što definitivno nije nešto na što su se navikli.

Plan je bio vratiti se avionom, ali je lokalni aerodrom zbog magle bio zatvoren. U Realu su odlučili da ne prenoće u Valenciji, već da se odmah vrate autobusom pa su kućama došli daleko kasnije od planiranog.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dodatni napor za izabranike Zinedinea Zidanea kojim će narednih sedam dana značajno odrediti nastavak sezone. Prvo će u osmini finala Lige prvaka dočekati Manchester City, a onda ih sljedeće nedjelje čeka El Clasico.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Cirkusa od ekipe jaoooooo
3 2
kiklop
Levante ih demolirao, real nije imao penal zato i nisu dali gol
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi