Juventus kompletan?

Sarri sve raspoložive snage poveo u Lyon, Pjanić će biti potpuno spreman

Edmir Škorić

Trener Juventusa Maurizio Sarri objavio je spisak igrača na koje računa za meč u Francuskoj.

Juventus sutra gostuje Lyonu u prvom meču osmine finala Lige prvaka, a na ovaj put Sarri je poveo skoro sve igrače.

Putovat će i Douglas Cousta i Khedira iako su male ili nikakve šanse da zaigraju, a još uvijek problema s povredama imaju Gonzalo Higuain i Miralem Pjanić.

Pjanić je i dalje pod znakom pitanja nakon što je propustio i meč u Seriji A, ali vjeruje se da će na kraju ipak biti u prvih 11.

Italijanski mediji tvrde da je bh. reprezentativac fit, a to raduje i selektora Zmajeva Dušana Bajevića budući da se bliže mečevi odluke u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kompletan tim Stare dame za gostovanje kod Lyona:

Sastav Juventusa za Lyon: Szczesny, Pinsoglio, Buffon; De Sciglio, Chiellini, De Ligt, Alex Sandro, Danilo, Bonucci, Rugani; Pjanić, Khedira, Ramsey, Matuidi, Rabiot, Bentancur; Ronaldo, Dybala, Douglas Costa, Cuadrado, Higuain, Bernardeschi

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.