Pet utakmica Serije A predstojećeg vikenda bez gledatalja

Definitivna odluka

Pet utakmica Serije A predstojećeg vikenda bez gledatalja

A. Čaušević

Pet utakmica 26. kola Serije A koje se igra predstojećeg vikenda neće biti odigrane u tipičnoj fudbalskoj atmosferi. 

Zbog epidemije koronavirusa FS Italije i italijanska vlada su odlučile da se pet utakmica odigra bez prisustva gledatelja.

To znači da će najiščekivaniji susret sezone, tj. okršaj Juventusa i Intera koji se bore za Scudetto na Allianz stadiumu proći bez prisustva navijača dva tima.

Bez navijača će se igrati sljedeći utakmice: Udinese - Fiorentina, Milan - Genoa, Parma - SPAL, Sassuolo - Brescia i Juventus - Inter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za susrete Lazio - Bologna, Napoli - Torino, Lecce - Atalanta i Cagliari - Roma nema opasnosti i gledatelji će moći prisustvovati tim susretima.

U ponedjeljak će kolo zatvoriti Sampdoria i Verona, a konačna odluka o tome da li će na Luigi Ferrarisu biti gledatelja još nije donesena jer zabrana o održavanju javnih događaja na sjeveru Italije završava u nedjelju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi