Komentarisao i Thibauta Courtoisa

Bivši saigrač: Hazard je pretjerao s kilažom jer voli hamburgere i picu

Poljski golman Marcin Bulka, koji je do prošle sezone bio član Chelseaja, mnogo toga je uočio dok je boravio u Londonu. 

Tako je u razgovoru za inostrane medije otkrio neke loše navike nekoć najvećih zvijezda Chelseaja Thibauta Courtoisa i Edena Hazarda.

Za Hazarda kaže kako mnogo voli hamburgere i picu te je zbog toga i pretjerao s kilažom u Madridu.

"Eden voli hamburgere i picu, mnogo puta sam ga vidio u piceriji. Ne zanima ga ništa osim fudbala i dobre zabave. U Chelseaju to nije bio problem, ali u Realu, pogotovo poslije nedavne povrede, vjerovatno je malo pretjerao sa težinom", kaže mladi Poljak.

Također, komentarisao je i Thibauta Courtoisa za kojeg kaže da ne trpi nikakve kritike jer ima veliki ego.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Courtois ima veliki ego i ne trpi bilo kakve kritike. Kad napravi grešku ode do trenera i kaže stvari poput: "Taj defanzivac nije bio na pravom mjestu, trebalo je da se uradi to i to..." Ne želi da prihvati činjenicu da je bila njegova krivica", dodaje Bulka.

Inače, 20-godišnji Bulka je danas član PSG-a, a ove sezone je upisao jednu utakmicu u Ligue 1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.