Nevjerovatan maler

Svi igrači Bayerna su sinoć imali razlog za slavlje, osim jednog

Admin Čaušević

Bayern je napravio veliki korak ka plasmanu u osminu finala Lige prvaka nakon što je sa 0:3 na Stamford Bridgeu pobijedio Chelsea. 

Poslije velikog i ubjedljivog trijumfa svi igrači Bayerna su imali razlog za slavlje i zadovoljstvo, osim jednog. Kingsleya Comana je zadesio novi peh.

Coman je bio starter na Stamford Bridgeu, međutim nakon sat vremena igre morao je da napusti teren i to zbog probleme.

Francuski krilni fudbaler je poznat kao "staklen" igrač i da se vrlo lako i često povrijedi. Izuzetak nije bila ni sinoćnja utakmica.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ovaj 23-godišnjak je uvezao nekoliko utakmica, a sad ga zbog problema s butnim mišićem desne noge čeka ga nova pauza.

Iz Bayerna su poručili da će pauzirati pet dana, ali s obzirom na Comanovu prošlost povredama doktorsku prognozu treba uzeti s rezervom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.