Pojavio se na treningu

Hajrović napustio kućni karantin!

Admin Čaušević

Izet Hajrović je napustio kućni karantin koji mu je savjetovan nakon nedavnog boravka u Milanu. 

Hajrovićeva supruga, Leyla je prethodnog vikedna boravila u Milanu na modnoj reviji. Iz tog razloga na pregledu u bolnici završio je povremeni bh. reprezentativac.

U sjevernom dijelu Italije vlada epidemija koronavirusa zbog čega je Hajrović završio u kućnom karantinu jer je postojala mogućnost da se zaradio od ove bolesti.

Iskusni krilni fudbaler je jutros napustio karantin i uredno se pojavio na treningu Dinama, ali će biti pod nadzorom i u naredne dvije sedmice.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

U karantinu bio i Mario Gavranović s obzirom da je on jedini fudbaler Dinama koji se u ponedjeljak vidio sa Hajravićem.

Iz Dinama su poručili kako za asda nema razloga za zabrinutnoste te da će ova dvojica igrača trenirati normalno i u narednim danima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.